Poradźcie jakie felgi 18" do Mki
Poradźcie jakie felgi 18" do Mki
Witam wszystkich,
chcę kupić drugi komplet felg ale ponieważ mam 2 komplety opon letnich praktycznie nówek w rozmiarze 18" chcę zostać przy tym rozmiarze.
Myślałem o kupieniu drugiego kompletu oryginalnych, takich jakie mam w tej chwili, więc jeżeli ktoś myslał o upgrade na 19" i szuka chętnego na 18" to mogę być zainteresowany.
Ale interesują mnie również inne modele które dobrze wyglądają na M3... Możecie coś poradzić?
Pozdrawiam,
Maciek
chcę kupić drugi komplet felg ale ponieważ mam 2 komplety opon letnich praktycznie nówek w rozmiarze 18" chcę zostać przy tym rozmiarze.
Myślałem o kupieniu drugiego kompletu oryginalnych, takich jakie mam w tej chwili, więc jeżeli ktoś myslał o upgrade na 19" i szuka chętnego na 18" to mogę być zainteresowany.
Ale interesują mnie również inne modele które dobrze wyglądają na M3... Możecie coś poradzić?
Pozdrawiam,
Maciek
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: Poradźcie jakie felgi 18" do Mki
Jak dla mnie numerem jeden do tego auto są BBS Le Mans
No mi się podobały RXy ktoś wrzucał niedawno zdjęcie Mki na nich do któregoś z wątków. LeMans to jednak nie moja kategoria cenowa, aż tyle bym na koło nie wydał, wolałbym sprzedać E46 i wziąć E92 M3 w leasing niż tyle wkładać w kołaMaRoS pisze:Jak dla mnie numerem jeden do tego auto są BBS Le Mans

no, lub CHMaRoS pisze:Jak dla mnie numerem jeden do tego auto są BBS Le Mans
Ale zgoda że drogie to jak cholera.
17.01.11
ja mam do sprzedania orginalne felgi 18stki do m3...
http://moto.allegro.pl/item462501633_al ... _nowe.html czy te alumki podejda do M3 e-46??
A skad niby mamy widziec?PAKO pisze:http://moto.allegro.pl/item462501633_al ... _nowe.html czy te alumki podejda do M3 e-46??
Przeciez widzisz w aukcji ze NIC o tych felgach nie jest napisane, jaka szerokosc, jakie ET itd. Jasnowidzami nie jestesmy.
Zadzwon dowiedz sie o szczegoly to ci napiszemy.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
et 20 szerokość z przodu 8.5 tył 9.5 opony z przodu 235 tył 255 są to 19-stki
a i jak sprawdzić że są to orginały?? DZIEKI 

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
przy et 20 przody będą na styk, ale moim zdaniem będzie trzeć. Tył pasuje.
Tyl bedzie pasowal idealnie, rowniez uwazam ze przod bedzie trzec. Zakladalem 8x18 et20 na przod i powiem szczerze, ze balem sie zdajc auto z podnosnika.
Oryginal z M6 jest tylko w rozmiarze 8,5x19 ET12 / 9,5x19 ET17
Oryginal z M6 jest tylko w rozmiarze 8,5x19 ET12 / 9,5x19 ET17
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!